Avrupa'nın En Büyük Eğitim Fuarı Olan 'EAIE 2018'e Katıldık.

Avrupa'nın en büyük uluslararası yükseköğrenim konferansı ve fuarı olan, bu yıl 30'uncusu düzenlenen ‘European Association for International Education Konferansı ve Sergisi (EAIE)’ 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında, Palais des Expositions et des Congrès'de (Palexpo) 95 ülkeden 5700 yükseköğretim personelinin katılımıyla İsviçre'nin Cenevre kentinde tamamlandı.

EAIE 2018’de kurumumuzu Yönetim Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Göksel AĞARGÜN, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bayram Ali ERSOY ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sezgin BAKIRDERE temsil etti.

Üniversitemizin eğitim-öğretim faaliyetleri ve uluslararası fırsatlarının tanıtıldığı fuarda, farklı ülkeler ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimini mümkün kılan özellikle Erasmus+ Programı kapsamında işbirliği kurmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında yer alan üniversiteler ile temaslarda bulunuldu.