4. Avrupa Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı Gerçekleştirildi

Gazi Üniversitesi ve YTÜ tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. Avrupa Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı, 28-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Gazi Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. Avrupa Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezinde 28-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir. 30 farklı ülkeden başta güneş ve rüzgar enerjisi sistemleri olmak üzere, hidrojen, hidro-enerji ve bio-kütle alanlarında uzman araştırmacı/akademisyenler, sözlü ve poster çalışmaları ile konferansa katkıda bulunmuşlardır. Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN konferansa iştirak ederek katılımcılara hoş geldin deyip bazı sunumları dinleme fırsatı bulmuş ve konferans düzenleme kuruluna teşekkür etmişlerdir.