Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi AVCI'dan YTÜ'ye Ziyaret

Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi AVCI, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’i ziyaret etti.

Kültür Ve Turizm Bakanı  Nabi AVCI, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’i  ziyaret etti.

Bir dizi program için İstanbul’da bulunan Kültür Ve Turizm Bakanı  Nabi AVCI, seçimlerde en çok oyu alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’i Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş kampüsünde ziyaret etti.

Bakan AVCI, yeni görevinden ötürü Rektör ŞAHİN’i tebrik etti. Ayrıca görüşmede, Sultan II. Abdülhamid Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayşe Melek ÖZYETGİN’den yaptığı çalışmaları hakkında bilgi aldı, Bakan AVCI, Bakanlık olarak , Sultan II. Abdülhamid Uygulama ve Araştırma Merkezinin yaptığı projelere destek vereceklerini ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi AVCI’ya  Yıldız Çini Fabrika-i Hümâyûnu’nda üretilen bir hediye sundu.