HABERLER
Rektörümüzün Üniversitemizi Kazanan Öğrencilerimize Mesajı

ÖSYM Lisans Yerleştirme Sınavında göstermiş olduğunuz sabır ve başarı için sizleri kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum.

Geleceğimizin Teminatı Sevgili Gençler,

 

ÖSYM Lisans Yerleştirme Sınavında göstermiş olduğunuz sabır ve başarı için sizleri kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum.

 

Hayatınıza yön verecek mesleğiniz için gerekli bütün donanımları sağlayacak, geçmişten geleceğe bilgiyi, bilginin sahip olduğu erdemi yaşatmakta öncü rol oynayan, evrensel değerleri ulusal değerlerle bütünleştiren, etik değerlere sahip, eğitim ve araştırmada ülkemizin öncü kurumlarından bir yükseköğretim yuvasında olduğunuzu belirtmek istiyorum. Üniversitemizin etik değerlere saygılı, donanımlı, üretken öğretim üyesi kadrosu ve disiplinler arası lisans ve lisansüstü programları, sizleri heyecanla beklemektedir. Eğitim ve araştırmada nitelik ve nicelik olarak dünya normlarını uygulayan, bu normları geliştirmeye yönelik gayret sarf eden Yıldız Teknik Üniversitesi, asırlık tarihine yakışır nitelikte önemli çalışmalara ve projelere her geçen gün artarak devam etmektedir.

 

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin vizyon ve hedefleri; bilgiye ulaşmayı öğreten, temel kavramları anlayıp yorumlayabilen, bilimsel düşünme sistemini ilke edinip analiz ve sentez yapabilen, özgüveni tam, bilgi toplumuna uygun insan yetiştirmektir. Bu vizyon ve hedefleri kendine şiar edinen sosyal toplumla bütünleşik, eğitim öğretimde bilimsel standartları uygulayan, akademik bilgi ve deneyimini ülke sanayisiyle işbirliği içinde kullanarak Ar-Ge faaliyetlerine katkıda bulunan, üniversite gençliğimizin bir parçası olmaktan gurur duyacağı kurumsal gücü artan; öğrencilerine, çalışanlarına ve akademik personeline sunduğu eşsiz sosyal yaşam ve kampüs imkanlarıyla siz değerli öğrencilerimizi Yıldız Ailesinin parlayan Yıldızları olarak görüyoruz. Bu bağlamda, Yıldız Teknik Üniversitesi Ailesine hoş geldiniz diyor hepinizi yürekten kutluyorum.

 

Selam ve saygılarımla,

Prof. Dr. Bahri ŞAHİN

Rektör

 

 

 

2016-ÖSYM Sonucuna Üniversitemiz Lisans Programlarını Kazananların Kayıt İşlemleri İçin Tıklayınız

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Katkı Payı-Öğrenim Ücreti Ödeme ve Ders Kayıt İşlemleri için tıklayınız

 

Beşiktaş Kampüsümüzün 3 Boyutlu krokisi için tıklayınız.

Davutpaşa Kampüsümüzün 3 Boyutlu krokisi için tıklayınız.

Not: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız Davutpaşa Kampüsümüzde yer almaktadır.