ACI KAYBIMIZ/CENAZE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yaşadığımız hain darbe girişimi esnasında Vatan caddesinde yaşanan olaylarda ülkesinin geleceğine sahip çıkmak amacıyla irade gösteren Üniversitemiz öğretim üyemiz Prof. Dr. İlhan VARANK şehit olmuştur.

Hocamız için 17/07/2016 tarihinde, saat:10.30'da Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezimizde Cenaze Tören

düzenlenmiştir.

Bilgi için tıklayınız.

15/07/2016 akşamı yaşadığımız hain darbe girişimi esnasında Vatan caddesinde yaşanan olaylarda ülkesinin geleceğine sahip çıkmak amacıyla irade gösteren Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğretim üyemiz Prof. Dr. İlhan VARANK şehit olmuştur.

İlhan Hocamızın şehit edilmesi üniversitemizi ve ülkemizi büyük bir üzüntüye boğmuştur. Bizlere düşen onun uğruna kendisini feda ettiği ülkemize, değerlerimize ve Ailesine sahip çıkmaktır. İlhan Hocamız cennetteki Yıldızımız olarak her zaman bizlere ve öğrencilerine yol gösterecektir.

Değerli Hocamıza Allah’tan rahmet, tüm Yıldız Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun!

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ