Bilişim Teknolojileri Geri Dönüşüm Projesi

Üniversitemizin Sosyal Sorumluluk anlayışı kapsamında Bilişim Teknolojileri Geri Dönüşüm Projesi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz yönetimi tarafından başlatılan ‘Bilişim Teknolojileri Geri Dönüşüm Projesi” kapsamında, üniversitemizin farklı birimlerinde atıl durumda olan bilgisayar ve ekipmanları, yeniden aktif hale getirilerek, sosyal sorumluluk anlayışıyla farklı illerimizdeki okulların Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarları için toplamda 120 adet bilgisayar, 2 adet dizüstü bilgisayar, 9 adet yazıcı bağışı gerçekleştirilmiştir.

Rektörlüğümüzün ve Genel Sekreterliğimizin koordinasyonunda gerçekleşen projede, bağışlanan tüm bilgisayar ve diğer ürünler, öğrencilerin ihtiyacı göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.

Videolar için Tıklayınız.

Görseller için Tıklayınız.