Öğretim Üyemizin Başarısı

Öğretim Üyemiz İnovasyon ve Bilgi yönetimi Alanında En Üretken Bilim İnsanları Arasında Gösterildi.

2019 yılında “Teknoloji ve Yenilik Yönetimi” alanının önde gelen dergilerinden “Technological Forecasting & Social Change” dergisinde yayımlanan “Knowledge Management: A Global Examination Based on Bibliometric Analysis” adlı çalışmaya göre, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halit KESKİN, dünyada bilgi yönetimi alanındaki en üretken 50 araştırmacı arasında gösterildi.

Bilgi Yönetimi alanında 1961 ve 2015 yılları arasında, Web of Science veri tabanında iş ve yönetim kategorisi altında taratılan çalışmalar, bibliometrik analiz yöntemi kullanılarak araştırılmıştır. Bu kategoriye giren dergiler, üretkenliklerine ve konu yönelimlerine göre farklı kategorilerde sınıflandırılmıştır. Buna göre, Prof. Dr. Halit KESKİN, bilgi yönetimi alanındaki çalışmaları ile “İnovasyon Yönetimi” kategorisinde 13. sırada yer aldı.

Öğretim Üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlgili Makale için Tıklayınız.

YTÜ Rektörlüğü