İktisat Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

Merkez Bankası’nın toplumun her kesimine ekonomiyi ve para politikasını anlatmak için başlattığı, “Herkes İçin Ekonomi” girişimi kapsamında, ekonomiye ilgi duyan, ekonomi gündemini yakından takip eden, ekonomik gelişmeleri daha iyi anlamaya ve yorumlamaya çalışan üniversite öğrencilerine yönelik 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Sakıp Sabancı Müzesi‘nde düzenlediği ‘Gençlik Forumu”nda; İktisat Bölümü öğrencilerimiz; Yusuf ŞEBİN, Mustafa HOSHMAND, Ayushmaa ENKHTAIVAN, Sinan Can SATAN, Onur MERAL, Anıl OKTAR ve Zübeyir ESER'den oluşan "İktisadın Yıldızları" takımı, "Fiyat İstikrarı Neden Önemli ?" başlıklı sunumları ile yurt genelinde 3000 başvuru arasından seçilen 16 üniversite ve 32 takımdan oluşan yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı yarışmada birinci oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.