Yıldız Teknopark Prototip Atölyesi

Üretmekten korkmayan ve maker ruhuna sahip herkesi atölyemize bekliyoruz.

“Yıldız Maker Hareketi”

Yetiştirdiği yıldızlarıyla geleceğe imza atacak gençleri yetiştiren Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye’nin en hızlı gelişen teknoparklarından olan Yıldız Teknopark ile bilgi birikiminin değerli çıktılara dönüşmesi için yeni projeleri fikir aşamasında desteklemeye yönelik çalışmalar yürütüyor.

Yıldız Teknopark, Teknoloji Transfer Ofisi sayesinde üniversite ve sanayi iş birliği için yeni platformlar geliştirirken, aynı zamanda TTO ile öğrencilerine destek olmaya devam ediyor.

Bu desteklerden olan “Prototip Atölyesi” sizleri projelerinizi ürüne dönüştürmeye ve üretirken öğrenmeye davet ediyor. Üretmekten korkmayan ve maker ruhuna sahip herkesi atölyemize bekliyoruz.

Kimler Başvurabilir?

Yıldız Teknopark Prototip Atölyesi’nin hizmetlerinden Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri ile Yıldız Kuluçka’da bulunan girişimci firmalarımız ücretsiz olarak faydalanabilirler.

Başvuru için: prototip.yildizteknopark.com.tr adresinden başvuru formunu doldurmanız yeterli.

İnovasyon ve Prototip Atölyesi Makine Parkı

Prototip Atölyesi’nde projenizde ihtiyacınız olan malzemeleri temin ettikten sonra bu makineleri kullanarak üretim yapabilirsiniz.

-  3 boyutlu yazıcı

-  CNC Router