Öğrencilerimizin Başarısı

İnşaat Fakültesi Konferans Salonunda Proje Geliştirme ve Teknikleri Kulübünün bünyesinde ikincisi 25 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen “Ahşap Kule Vinç” yarışması; 6 farklı üniversite, 4 farklı bölüm, 11 adedi Üniversitemiz dışından toplam 23 takımın katıldığı ulusal bir organizasyonla düzenlenmiştir.

Yarışmada takımlar;

• estetik,
  • özgünlük,
  • statik düşey yük taşıma kapasitesi,
  • düşey ve yatay yerdeğiştirme kapasitesi, ve
  • YTÜ İnşaat Mühendisliği Yapı Laboratuvarında bulununan iki eksenli sarsma tablası üzerinde  iki yönlü deprem hareketi altında dinamik performansları

açısından değerlendirilerek kazanan ilk üç takım belirlenmiştir.

Birinci ve üçüncüler Yıldız takımları olup beş bin ve bin liralık ödülün sahibi olurken, ikinci Dokuz eylül Üniversitesi takımı olup ve üç bin liralık ödülü kazanmıştır.

Katılan ve emeği geçen tüm takımları ve onlara destek verenleri tebrik ediyoruz.