HABERLER
Yeni Kadroya Atanan Akademisyenlerimiz...

2021 Yılında Üniversitemizde Yeni Kadroya Atanan Öğretim Üyelerimize Anı Hediye ve Sertifika Takdim Töreni Gerçekleştirildi.

2021 yılında Üniversitemizde Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına atanan öğretim üyelerimize, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Tamer YILMAZ tarafından bu günü hatırlatacak bir anı hediye ve sertifika takdim edildi.

Törene üniversitemiz , Yönetim Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Umut Rıfat TUZKAYA , Araştırma-Planlama Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bestami ÖZKAYA ve Eğitim ve Öğretim Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nur BEKİROĞLU ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Törendeki konuşmasında YÖK’ün “Araştırma Odaklı İhtisaslaşma Programı” kapsamında YTÜ’nün, araştırma üniversiteleri performansına göre yapılan değerlendirmede beşinci olduğunu, bu derece ile “Yüksek Düzey Araştırma Performansı Gösteren Üniversiteler” kategorisinde yer aldığına değinerek bu gururun ve başarının sahibinin akademisyenlerimiz olduğunu “Üniversitemizin bu başarısı sizlerin sayesindedir” diyerek, akademik olarak profesörlük kadrosunun son unvan olduğunu, ancak bir profesör olarak üniversitemiz adına daha fazla bilimsel faaliyet üretmek, yeni bilim insanları yetiştirmek için bir başlangıç olduğunu, kendilerinden üniversitemizi dünya çapında duyurmak adına daha çok çalışmalarını beklediğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın konuşmasının ardından hediye ve sertifika takdim törenine geçildi. Tören toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Tören fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://drive.google.com/drive/folders/1xH-R9arJIvOcHhiGFo_yCqLn58FEbgSM?usp=sharing