Öğretim Üyemizin Başarısı

16-18 Kasım 2018 tarihleri arasında, Tayvan’nın Taipei şehrinde "Howard Civil Service International House"da, National Formosa Üniversitesi tarafından düzenlenen “International Conference on Engineering Tribology and Applied Technology” (ICETAT 2018) konferansı’nda Yıldız TTO aracılığıyla Kobivasyon Üniversite-Sanayi Kamu işbirliği Modeli TÜBİTAK TEYDEB SADE projesi kapsamında; Makine Fakültesi Makine Mühendisliği bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Hakan KALELİ’nin danışmanlığını yaptığı TRİBOR ARGE’nin ortaya koyduğu ‘Tribological Properties of New Developed Nano boric Acid Suspended as Additive in Engine Oil” başlıklı nano borik asitin motor yağında askıda tutulmasının başarılması ile ilgili yeni çalışması En İyi Endüstri-Akademik Uygulama Ödülü”ne layık görülmüştür.

Öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.