HABERLER
Düzce Çilimli Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Üniversitemizi Ziyaret Etti.

Çilimli Kaymakamı Mahmut ŞENER ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman YURTTAŞ, Bilişim Teknolojileri Geri Dönüşümü ve "Ülkemize Özgü Yenilikçi Milli Bir Okul" projesi kapsamında Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemizin misyonu gereği topluma duyarlı bilgi, insan ve uygulama geliştirmek olan ve bu bağlamda Sosyal Sorumluluk anlayışıyla başlatılan birçok projelerden biri olacak “Ülkemize Özgü Yenilikçi Milli Bir Okul” projesi için rektörümüz Prof. Dr. Sayın Bahri ŞAHİN’in, Öğrenci Dekanımız Prof. Dr. Sayın M. Engin DENİZ’in, rektör danışmanımız Prof. Dr. Sayın Yavuz ERİŞEN’in yürütücülüğünde Düzce Çilimli kaymakamlığı, Çilimli Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Yönetimi tarafından Sosyal Sorumluluk anlayışıyla başlatılan bilişim teknolojileri geri dönüşüm projesi kapsamında Düzce Çilimli İlçesi İbrahim Hoşver ilköğretim ve orta okuluna, Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvar ihtiyaçları için bilgisayar, ayrıca halkın açık alanda spor yapmasını sağlayacak kullanılmamış spor aletleri Çilimli Belediyesi'ne bağışlanarak bir sosyal alan oluşturuldu.

Bu bağışlardan ve "Ülkemize özğü yenilikçi milli bir okul" projesinden dolayı, Çilimli İlçe Kaymakamı Mahmut ŞENER, Öğrenci Dekanımız Prof. Dr. M. Engin DENİZ’e ve Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Yavuz ERİŞEN’e teşekkür ederek  plaket ve hediye takdiminde bulundu.