EUAS International ICC, Tsinghua Üniversitesi ve Çin Nükleer Enerji Kurumu (SNPTC)’nun Temsilcileri Üniversitemize Ziyarette Bulundu.

Tsinghua Üniversitesinden nükleer enerji alanında çalışan profesörlerden oluşan heyet, EUAS International ICC ve SNPTC koordinatörlüğünde Üniversitemizi ziyaret ederek Nükleer Enerji Mühendisliği ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı hakkında öğrencilere seminer verdi. Seminerin ardından Rektörümüz  Prof. Dr. Bahri Şahin ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’a ziyaretlerde bulunan heyet ile iki üniversite arasında olası işbirlikleri hakkında istişarede bulunuldu. Tsinghua Üniversitesinden Prof. Dr. Kan Wang, ziyaretin iki ülke arasında köprü kuracağını ve ikili ilişkileri güçlendireceğini dile getirdi.