YTÜ EAIE 2017'de

Yıldız Teknik Üniversitesi Avrupa’nın En Büyük Eğitim Fuarı ‘EAIE 2017’ye Katıldı.

Üniversitemiz, Avrupa Komisyonu desteği ile İspanya’nın Sevilla şehrinde düzenlenen eğitim fuarı ‘EAIE 2017’ye katıldı.

Sevilla Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen ve yükseköğretimde kalite, uluslararasılaşma ve işbirliği konularıyla ilgili çalıştay, toplantı ve seminerlerin yer aldığı EAIE 2017, 6000 katılımcıyı ağırladı. Dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en büyük uluslararası eğitim fuarı olan ve Avrupa’da ve Dünyada yükseköğretimin uluslararasılaşmasına katkı sağlamayı hedefleyen EAIE 2017’ye Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Göksel AĞARGÜN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet AHLATÇIOĞLU, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Ali Rıza BÜYÜKUSLU ve Uluslararası İlişkiler Rektör Başdanışmanı  Prof. Dr. Bayram Ali ERSOY katıldı.

Üniversitemizin eğitim faaliyetleri ve uluslararası fırsatlarının tanıtıldığı fuarda, farklı ülkeler ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimini mümkün kılan programlar Mevlana Değişim Programı ve Erasmus Programı kapsamında işbirliği kurmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında yer alan üniversiteler ile temaslarda bulunuldu.