MATLAB Kampüs Lisansı: Bilgilendirme ve Aktivasyon

Değerli YTÜ Ailesi,

Üniversitemiz akademik personeli ile öğrencilerinin yapacakları her türlü akademik nitelikli çalışmada kullanmaları için kullanıcı sayısında sınırlama olmaksızın MATLAB kampüs lisansı temin edilmiştir.

Temin edilen lisans;

• Kampüs içinde ve dışında serbest kullanım özelliğine sahiptir.
  • Aynı kullanıcı için farklı bilgisayarlarda kullanım hakkı sunmaktadır.
  • yildiz.edu.tr uzantılı e-mail adresi ile kayıt ve giriş yapılması ile aktif hale gelmektedir.
  • Sınırsız sayıda kullanıcı desteğine sahiptir.
  • Üniversitemiz laboratuvarlarındaki bilgisayarlara da kısıtlama olmaksızın kurulum yapılmasına izin vermektedir.
  • 82 farklı toolbox sunan MATLAB Full Suite özelliğine sahiptir.
  • 32 çekirdeğe kadar MATLAB Distributed Computing Server özelliğine sahiptir.

Programın kurulumu ile ilgili yönlendirmeler ve aktivasyon keyi Öğretim üyelerimizin mail adreslerinize gönderilmiştir.

Öğrencilerimiz; Programın kurulumu ile ilgili yönlendirmeler ve aktivasyon keyini bilgiislem@yildiz.edu.tr'a mail atarak öğrenebilirler.

Not: Kurulum sorunları için bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.