Üniversitemiz NAFSA2017 Fuarı'na katıldı

28 Mayıs-2 Haziran Tarihleri arasında Los Angeles, ABD'de gerçekleştirilen NAFSA2017 konferansı dâhilinde yer alan üniversiteler tanıtım fuarında “Study in Turkey” programı kapsamında üniversitemiz temsil edilmiş, farklı ülkelerden katılan saygın üniversiteler ile öğrenci/akademisyen değişim programları ve ortak araştırma olanakları konularında ikili görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Ekonomi Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilen bu etkinliğe ülkemizden 20 üniversite katılmış, ülkemiz yükseköğretimi ve üniversitelerin çalışma altyapıları hakkında fuara katılan üniversitelere bilgi aktarılmıştır. Üniversitemizi temsilen Prof. Dr. Sezgin BAKIRDERE ve Uzman Fuat FINDIKOĞLU'nun katıldığı bu fuarda 50'yi aşkın üniversite ile ikili görüşmeler gerçekleştirilmiş ve geleceğe yönelik yapılacak ortak programlar için yol haritası oluşturulmaya yönelik fikir alışverişinde bulunulmuştur.