Urbanizasyon ve Sanayileşme Ortamında Biyoçeşitliliğin ve Kültürel Mirasın Korunması

Öğrenci dekanımız, Azerbeycan'da katıldığı uluslar arası konferansta üniversitemizi temsil etti

Azerbaycan Teknoloji Üniversitesi, Azerbaycan Eğitim Bakanlığı, Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi ve Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi tarafından düzenlenen “Urbanizasyon ve Sanayileşme Ortamında Biyoçeşitliliğin ve Medeni (Kültürel) Mirasın Korunması” adlı uluslararası konferansa Üniversitemiz ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bahri ŞAHİN taraf olarak davet edilmiştir. Konferansta Üniversitemiz iştirakçi olarak yer almış ve konferansa Rektörümüz adına Öğrenci Dekanımız Prof. Dr. M. Engin DENİZ katılmıştır.

Toplantıda iki ülke arasındaki köklü geçmişten gelen dostluk ve kardeşlik temelinde işbirliği, öğrenci değişim programları, lisans ve lisansüstü eğitimler konularında yapılacak çalışmalar görüşülmüştür. Üniversitemize Azerbaycan bilim insanları ve medyası yoğun ilgi göstermiştir.