Üniversitemiz Avrasya Yükseköğretim Zirvesi'ndeydi

Avrasya Üniversiteler Birliği ve DEİK Eğitim Ekonomisi İş Konseyi işbirliği ile İstanbul'da düzenlenen Avrasya Yükseköğretim Zirvesi (EURIE) Türk yükseköğretiminin uluslararasılaşması ve ülkemizin bölgesel ve küresel konumuna katkı sağlaması açısından ABD'den Rusya'ya, İran'dan Hindistan'a, İngiltere'den Çin'e kadar birçok dünya üniversitesini İstanbul'da buluşturmak adına 'III. EURIE Avrasya Yükseköğretim Zirvesi-EURIE 2018' 14-16 Şubat 2018 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir.

İlgili fuara Üniversitemizi temsilen Uluslararası Ilişkiler Koordinatörlüğü'nden Uzm. Dilek İLHAN, Uzm. Fatma KARACA ve Uzm. Işıl DÖNÜMCÜ katılmış olup uluslararası iş birlikleri ağını genişletmek ve uluslararası partnerleri artırmak adına çeşitli üniversitelerle görüşmeler yapılmıştır.