Su Topu Takımımızın Başarısı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 18-22 Aralık 2017 tarihinde Enka Spor Tesisleri'nde  düzenlediği UNİLİG Su Topu İstanbul Grubu müsabakalarında, Üniversitemiz Su Topu Erkek Takımımız 2. olmuştur. Aynı zamanda UNİLİG Su Topu Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazanmıştır.

Üniversitemizi temsil eden Su Topu Takımımız idareciliğini yapan Beden Eğitimi Okutmanı Şener GÜNAY'ı; Sporcu Öğrencilerimiz, İbrahim Ege ALPMAN, Arda İlksekr GÜÇLÜ, Toprak Kayan SELÇUK, Hikmet Batuhan ÖZTEMEL, Nedim TÖR, Yamaç ÇALIŞAN, Yekta Ateş GÖSTERİŞLİOĞLU, Furkan SEÇERDİN, Utku EKİM, Murat DOĞAN, Sinan Aleksander ÖZÜAK, Deniz İKBAL, Ammar TİVARİ'ye emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Beden Eğitimi Bölümü Başkanlığı