Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi artık 32 ülke tarafından tanınıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi 2011 yılında başlanılan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları neticesinde 21 Mayıs 2012 tarihinde ülkemizde tüm birimleri ile ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi alan ilk Üniversite olmuştur. Kalite Yönetim Sisteminin gereklilikleri yerine getirilerek, gerek iç denetimler gerekse de dış denetimler ile Üniversitemiz süreçleri sürekli iyileştirilmiş ve iyileştirme çalışmalarına gelişen teknoloji, bölgesel ve küresel gereksinimler doğrultusunda devam edilmektedir.

Temmuz 2018’de Türk Standartları Enstitüsü tarafından yapılan denetimde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile birlikte 32 ülke tarafından Kalite Yönetim Sistemimizin tanındığı IQNET sertifikasını da almış bulunmaktayız.

Üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlı olması dileğimizle.